Друк

Презентація видання «Звягельський календар. Віхи історії»

.

28 березня у Новоград-Волинській районній бібліотеці імені Лесі Українки було проведено презентацію нового видання «Звягельський календар. Віхи історії» члена Національної спілки краєзнавців України Ліни Наумець.

Презентація видання - це важлива подія для Звягельського краю. На заході були присутні бібліотекарі сільських бібліотек району, бібліотекарі створених ОТГ та читачі бібліотеки. Два з половиною роки авторка прцювала над цим виданням і, зрештою, здобула великий успіх. Це вже не перше видання, котре Ліна Наумець презентує у районній бібліотеці. Тут зібрані усі її праці.
Краєзнавець вдячна колективу районної бібліотеки за допомогу в отриманні потрібного матеріалу, адже у бібліотеці є раритетні книги і періодичні видання, так як вона найстаріша у місті і районі.
Впродовж заходу учасники мали змогу переглянути мультимедійний літопис, на яких Звягель зафіксовано з давніх-давен і до сьогодні. Він викликав живі емоції у присутніх.
Ліна Наумець подарувала своє видання районній бібліотеці, а директор бібліотеки подякувала авторці та побажала натхнення для створення нових праць.

Матеріал підготувала директор районної бібліотеки
імені Лесі Українки Лариса Ковалевська

joomlamodniyportal.ru