Друк

Бібліографія як засіб освоєння сучасного інформаційного простору

.

У Новоград-Волинській районній бібліотеці імені Лесі Українки пройшов семінар-практикум  для сільських бібліотекарів району та бібліотекарів створених ОТГ «Бібліографія як засіб освоєння сучасного інформаційного простору».

 

Відкрила семінар-практикум директор районної бібліотеки Лариса Ковалевська і зробила повідомлення з теми «Періодичні видання, як важливий інформаційний ресурс публічних бібліотек району».

Провідний методист районної бібліотеки Олена Данюк ознайомила присутніх з новими формами масової роботи бібліотек з відвідувачами та провела аналіз проведення масових заходів в сільських бібліотеках району.

Бібліотекар районної бібліотеки з комплектування, обробки, обліку документів Марія Антонюк надала консультацію з теми «Шляхи оптимізації формування фонду періодичних видань у бібліотеці. Питання обліку надходжень періодичних видань та їх видачі» і провела практичні заняття з сільськими бібліотекарями.

Під час семінару бібліотекарі взяли участь у Всеукраїнському анкетуванні «Професійні якості бібліотекарів з різним стажем роботи»,  спрямоване на виявлення професійних характеристик, які набуваються зі стажем.

Директор бібліотеки підвела підсумки семінару, відбувся обмін враженнями від зустрічі. Багато цікавого і корисного почерпнули бібліотекарі під час семінару, який справді став «творчою лабораторією» для бібліотечних фахівців району.

 Матеріал підготувала директор районної бібліотеки

 імені Лесі Українки Лариса Ковалевська

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8833-87524324531#sigProGalleria155d49677c
joomlamodniyportal.ru