Друк

День працівників лісу відзначили у районі

.

Своє професійне свято відзначили лісівники району – люди, які з чистими думками приходять до лісу і допомагають йому. Влітку і взимку, в дощ і вітер, вони плекають і охороняють зелені легені планети – ліс!

Тож аби привітати працівників лісу з професійним святом до ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» завітали представники районної влади – заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік та голова районної ради Дмитро Рудницький. Почесні гості привітали керівника ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» Степана Нусбаума та його чисельний колектив зі святом та побажали благополуччя, миру, щастя, злагоди, подальших успіхів у роботі та вагомих трудових досягнень в ім'я розвитку і процвітання лісової галузі України та нашого рідного краю.
У ході урочистого заходу за багаторічну сумлінну працю, професійний рівень в роботі, особистий внесок у розвиток та підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, відтворення лісових та мисливських багатств та з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників лісу Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації були відзначені кращі працівники лісу нашого району.
Музичною окрасою свята та запорукою чудового святкового настрою стали неповторні художні номери від учнів міської ЗОШ №9.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8377-den-pratsivnikiv-lisu-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleria18f19dd851
joomlamodniyportal.ru