Друк

Кардіологічне відділення Новоград-Волинського міськрайТМО відремонтовано

.

Урочисте відкриття після капітального ремонту кардіологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО відбулося сьогодні.

Численні поважні гості – керівництво району та міста, депутати обласної та міської рад, керівники підприємств та інші прийшли привітати цього дня керівництво міськрайТМО та увесь медичний персонал кардіологічного відділення. За що ті, у свою чергу, висловили щиросердні слова подяки всім, хто долучився до доброї справи на благо людей.
Варто зазначити, що даний ремонт став можливим за рахунок коштів з районного та міського бюджетів, спонсорської допомоги.
Нині усі палати – у відмінному стані. Меблі та обладнання замінили частково. Сподіваються лікарі також на надходження нового, сучасного обладнання, яке дозволить розширити діагностичні можливості місцевої кардіології. Тож пацієнти зможуть не лише отримати кваліфіковану медичну допомогу, а й пройти курс лікування в комфортних умовах.
Відділення реанімації інтенсивної терапії стане наступним відділенням Новоград-Волинського міськрайТМО, яке буде відремонтовано.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru