Друк

Відбувся футбольний турнір пам'яті загиблих в АТО

.

Вже четвертий рік поспіль у першу серпневу суботу у Токареві проходить футбольний турнір пам'яті загиблих в АТО.

Турнір із міні-футболу у Токареві присвячений двом загиблим односельчанам-військовослужбовцям. Це прапорщик Юрій Поліщук та солдат Володимир Степанюк, життя яких неоголошена війна забрала у 2014 році.
4 серпня для участі у турнірі з міні-футболу до Токарева приїхало 4 команди із Великого Молодькова, Яруня, Токарева і Кам'янки.
На урочисте відкриття цього заходу прийшли родини загиблих, мешканці села, а також завітали почесні гості - керівник апарату районної державної адміністрації Михайло Гайдаєнко та заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович.
Токарівський сільський голова Лілія Бойко своїм виступом відкрила офіційну частину заходу. Після чого до присутніх звернулись представники районної влади та керівник ПСП «Граніт» Валентина Титяневич. Тематичні виступи художньої самодіяльності обдарованої молоді стали справжньою окрасою заходу. Урочистим підняттям прапора над футбольним полем, яке з гордістю виконав син Юрія Поліщука Євген, було завершено офіційну частину спортивного заходу.
Після чого розпочалася головна подія дня - 6 ігор із міні-футболу.
Футболісти цього дня старалися як могли, щоб не осоромити імена своїх мужніх односельчан та вшанувати їх пам'ять достойною грою.
Завершивя турнір запеклою футбольною баталією між командами із Яруня і Кам'янки, де ярунці отримали заслужену перемогу.
Отже, за результатами гри переможцем турніру стала футбольна команда «Олімп» с.Ярунь, срібло завоювали футболісти Кам'янки, а бронзу отримала команда «Світоч» с.Великий Молодьків.
Медалями, грамотами та грошовими винагородами були відзначені призери турніру.
Та головна не перемога. Головне те, що ми пам'ятаємо і шануємо своїх героїв. І доки жива наша пам'ять, доти житиме нація.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8301-vidbuvsya-futbolnij-turnir-pam-yati-zagiblikh-v-ato#sigProGalleria1aa7b36551
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8301-vidbuvsya-futbolnij-turnir-pam-yati-zagiblikh-v-ato#sigProGalleriaf819a97461
joomlamodniyportal.ru