Друк

Нарада щодо пільгового перевезення населення

.

Проблема пільгових перевезень пасажирів автомобільним транспортом загального користування завжди стояла гостро.

Вона і сьогодні залишається досить складною.
Причина такої ситуації – відсутність нормальних дієвих механізмів відшкодування витрат за пільгове перевезення автомобільним транспортом та недофінансування приватних перевізників. Саме це і є основною причиною того, що приватні перевізники часто відмовляються возити пільговиків.
Тож якщо найближчим часом питання не буде врегульовано, це може викликати посилення соціальної напруги . Тому районна влада не залишається осторонь цієї проблеми, і робота задля її вирішення триває постійно.
5 червня, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Андрія Подіка було проведено робочу нараду з перевізниками з метою досягнення компромісу щодо відшкодування перевізникам витрат за пільгове перевезення автомобільним транспортом. У нараді окрім перевізників взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Андрущенко, голови ОТГ та представники громадських організацій.
Під час засідання присутні обговорили ситуацію, що склалася на даний момент, рентабельність автобусних маршрутів району, питання відшкодування витрат перевізникам та надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування.
У ході жвавого обговорення присутні зійшлися на думці, що лише спільними виваженими рішеннями можна розв'язати посталу проблему. Але у будь-якому разі, необхідно вжити всіх можливих заходів, аби пільговики, зокрема люди з обмеженими можливостями, ветерани війни, чорнобильці, діти-сироти, учасники АТО та інші, могли скористатися своїм правом на пільговий проїзд повною мірою.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8168-narada-shchodo-pilgovogo-perevezennya-naselennya#sigProGalleria18b3217a45
joomlamodniyportal.ru