Друк

Відбулася нарада

.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко взяла участь у нараді з питань виконання районного бюджету та програми економічного та соціального розвитку району за 2018 рік, фінансового стану закладів охорони здоров'я, освіти, культури та соціального захисту населення.

На нараді окрім членів постійної комісії районної ради були присутні розпорядники бюджетних коштів. Доповіддю начальника управління фінансів райдержадміністрації Ірини Козеренко було розпочато засідання. Заслухавши звітну інформацію щодо виконання районного бюджету на сьогоднішній день, присутні обговорили проблемні сторони та можливі шляхи їх вирішення. Окрім того, розпорядникам коштів було доручено детально опрацювати вище вказане питання та надати пропозиції щодо заходів, які зможуть покращити їх фінансовий стан та фінансовий стан району в цілому.
Незабаром, питання порядку денного та всі пропозиції розглядатимуться на розширеному засіданні постійної комісії з питань бюджету соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8165-yyuhjb#sigProGalleria656ded7a1e
joomlamodniyportal.ru