Друк

Відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти

.

Відповідно до плану роботи відділу освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації, 31 травня 2018 року на базі районного методичного центру відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти.

На порядку денному розглядалися питання:
- Про підсумки атестації педагогічних працівників ЗДО у 2017-2018 н.р. у відповідності з вимогами Типового положення про атестацію педагогічних працівників;
- Стан охоплення дітей 5-річного віку дошкільною освітою;
- Про проведення оздоровлення дітей у ЗДО району влітку 2018 року;
- Про організаційну роботу з попередження дитячого травматизму під час оздоровчого періоду;
- Про організацію обліку дітей дошкільного віку.

Основні завдання по завершенню 2017-2018 н.р. і підготовці до нового 2018-2019 н.р. у своєму виступі окреслила методист РМЦ Гопанчук В.В.
Начальник відділу освіти Антипчук О.А. ознайомив присутніх з результатами спільної наради із сільськими головами щодо делегування відділу освіти повноважень, що прописані в Законі України «Про освіту».
У ході наради було наголошено на дотриманні вимог ст..30 «Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти» Закону України «Про освіту», дотриманні правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності вихованців у літній період.

За інформацією районного методичного центру

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8160-vidbulasya-narada-kerivnikiv-zakladiv-doshkilnoji-osviti#sigProGalleria1b5815508b
joomlamodniyportal.ru