Друк

Свято для дітей у Токареві

.

Сьогодні, 1 червня, світ відзначає Міжнародний день захисту дітей.

У цей день, традиційно, влаштовуються найрізноманітніші розважальні заходи для дітвори, один із яких відбувся у селі Токарів. Районна бібліотека ім.Лесі Українки виступила організатором веселого свята для дітвори. Святкування відбулося у сільському Будинку культури. До урочистого заходу із задоволенням долучились не лише діти, але й дорослі. Серед почесних гостей: заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік, директор районної бібліотеки ім.Лесі Українки Лариса Ковалевська, завідуюча сектором по роботі з дітьми районної бібліотеки ім.Лесі Українки Олена Данюк, головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Олена Брацюк, Токарівський сільський голова Лілія Бойко, директор ПСП «Граніт» Валентина Титяневич.
Яскраво та насичено було відзначено Міжнародний День захисту дітей. З нагоди свята діти влаштували неперевершений концерт. Юні артисти співали, танцювали, читали вірші та влаштовували пізнавальні вікторини для присутніх у святковій залі, за що ті, у свою чергу, не шкодували гучних оплесків та щирих посмішок.
Здоров'я, щасливого дитинства, здійснення мрій, розуміння з боку батьків, радості та гарного літнього відпочинку почесні гості свята бажала дітворі.
У ході свята учасники конкурсів були відзначені грамотами та подарунками.
Весело і непомітно пролетів час. Діти усіляко розважались та пригощалися морозивом. А їх радісні очі та щирі посмішки стали найголовнішою подякою дорослим за всі зусилля, зроблені задля щастя дітвори.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8159-svyato-dlya-ditej-u-tokarevi#sigProGalleria4010f6e880
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8159-svyato-dlya-ditej-u-tokarevi#sigProGalleria7c3c7ba6ba
joomlamodniyportal.ru