Друк

Міжнародний день захисту дітей відзначили у районі

.

Всі ми родом із дитинства. Дитинство – це безтурботність, веселість, радість. Це незабутня пора мрій та щирої віри в диво.

Та діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а дорослі, навпаки, постійно згадують безтурботні дитячі роки. Аби долучитися до свята дитинства і подарувати справжню радість дітям на базі Великогорбашівської ЗОШ І-ІІ ступенів було організовано святковий захід, приурочений Міжнародному дню захисту дітей. Співорганізаторами свята вже традиційно стали служба у справах дітей райдержадміністрації і центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Серед чисельних гостей святкового заходу: заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, начальник служби у справах дітей Володимир Бойко, директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Надія Мельничук, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Константинова та інші.
Захід розпочав святковий концерт, в ході якого з вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік. Успіхів у навчанні, щасливого дитинства, безмежної радості, батьківської любові та гарного літнього відпочинку побажав дітям Андрій Васильович.
Співи, танці, різноманітні конкурси, такі як малюнок на асфальті, «Веселі старти», турнір з футболу та тенісу – кожен присутній зміг знайти собі заняття по душі. Діти охоче приймали участь та здобували призи від організаторів свята.
Урочистою церемонією нагородження переможців завершився захід. Учасники отримали грамоти, цінні подарунки, солодощі та незабутні враження.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8157-mizhnarodnij-den-zakhistu-ditej-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleria31c77ea277
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8157-mizhnarodnij-den-zakhistu-ditej-vidznachili-u-rajoni#sigProGalleria4e2dd106b7
joomlamodniyportal.ru