Друк

Відбувся семінар-практикум

.

Виховання – це складний і багатогранний процес формування людини в умовах створення оптимальних можливостей для фізичного, психічного, соціального і культурно-духовного розвитку.

Найвища мета виховання – всебічний гармонійний розвиток вільної, самодостатньої особистості. Переконатися в тому, що гармонійне виховання – зовсім не порожні слова, а знакові для розвитку дитини будь-якого віку, мали змогу педагоги закладів дошкільної освіти району, відвідавши 11 травня 2018 року семінар-практикум вихователів на тему «Створення умов для гармонійного розвитку майбутнього школяра. Організація роботи з дітьми 5-річного віку в старшій групі», який відбувся на базі Киянського ДНЗ «Веселка».
Присутні ознайомилися з багаторічним досвідом роботи вихователя Боровик Тетяни Олександрівни, переглянувши заняття з дітьми старшої підгрупи «Природа створена для нас – збережемо її повсякчас» та тематично-патріотичне свято «Діти України». Під час проведення заходів була продемонстрована тісна співпраця всіх учасників освітнього процесу: вихованців, вихователя та помічника вихователя.
У роботі семінару також взяли участь Киянський сільський голова Пасічник І.М. та вчителі початкових класів Киянської ЗОШ І-ІІ ст.. Никузайло В.М. та Копчук Т.П., які активно долучилися до обговорення теми «Організація роботи з дітьми 5-річного віку у форматі Нової української школи».
Цікаві форми проведення семінару спонукали кожного з учасників заходу зробити аналіз отриманої інформації та визначити особисті плани на майбутнє враховуючи, що до якої б педагогічної методики ми не схилялися, не можна забувати найголовніше: всі перетворення у напрямі всебічного гармонійного виховання дітей мають бути спрямовані на те, щоб робити їх щасливими.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8123-seminar#sigProGalleria4ce9365ee5
joomlamodniyportal.ru