Друк

Відбувся регіональний етап інтелектуального конкурсу «Студент року-2018»

.

Щорічною традицією стало проведення регіональних інтелектуальних конкурсів «Студент року», в яких мають змогу брати участь молоді, енергійні й амбітні студенти аграрних ВУЗів.

Цього року регіональний етап інтелектуального конкурсу «Студент року-2018» серед студентів аграрних вищих навчальних закладів Житомирської та Хмельницької областей проводився у нашому районі на базі районного Будинку культури с.Ярунь.
За звання кращого студента року змагалися сім учасниць від аграрних навчальних закладів Житомирської та Хмельницької областей:
- Катерина Мокринчук – студентка Новоушицького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету;
- Тетяна Роюк – студентка технікуму землевпорядкування Житомирського національного агроекологічного університету;
- Альона Момотюк – студентка Новочорторийського державного аграрного технікуму;
- Марія Павловська – студентка Житомирського агротехнічного коледжу;
- Аліна Куничук – студентака Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу;
- Тетяна Сидорчук – студентка Будівельного коледжу Житомирського національного агроекологічного університету;
- Ірина Воєнчук – студентка Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.
Конкурсна програма складалась із чотирьох завдань: «Візитка «Я – лідер!», «Моя професія», «Інтелектуальний тур» та «Світ творчих захоплень».
У ході конкурсної програми учасники розповідали про себе, про свою родину та друзів, про свої захоплення і мрії. Презентуючи свою майбутню професію, студентки розповідали цікаві історії на задану тему. А деякі, на захист своєї професії, відзняли коротенькі відеофільми. Було дійсно цікаво, тож жоден глядач не залишився байдужим. Всі із задоволенням спостерігали за дійством на сцені.
Окрім креативності і таланту, справжній студент року повинен мати високі знання і буди всебічно розвинутою особистістю. Свої інтелектуальні здібності конкурсанти проявили в «Інтелектуальному турі», який відбувся дещо раніше. А в ході святкового заходу були оголошені лише здобуті бали.
Останнім став конкурс «Світ творчих захоплень». Дівчата-конкурсантки демонстурували свої витвори із бісеру, вишиванки та картини, танцювали, співали та розігрували цікаві сценки, даруючи глядачам у залі безліч позитивних емоцій.
Хоча всі конкурсанти проявили себе на досить високому рівні, завжди має бути переможець. Тож конкурсна комісія під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Наталії Даниленко провела значну роботу по визначенню кращих серед кращих. В результаті обговорення та старанного підрахунку балів, оголосили переможців.
Отже, за підсумками конкурсу переможцями стали:
1 місце – Марія Павловська – студентка Житомирського агротехнічного коледжу;
2 місце – Тетяна Сидорчук – студентка Будівельного коледжу Житомирського національного агроекологічного університету;
3 місце – Тетяна Роюк – студентка технікуму землевпорядкування Житомирського національного агроекологічного університету та Ірина Воєнчук – студентка Шепетівського коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.
Перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко побажала всім конкурсантам світлого майбутнього та нових досягнень. Після чого відбулася урочиста церемонія нагородження, де кожен конкурсант отримав дипломи та грамоти.
Бажаємо всім учасникам міцного здоров'я, гарного настрою та наполегливості у досягненні поставлених цілей!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru

joomlamodniyportal.ru