Друк

Відбулася нарада

.

24 квітня у малій залі Будинку рад відбулася нарада із сільськими, селищним головами, яку провела перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко.

Також у робочій нараді прийняли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.
На нараді заслухали ряд важливих для району питань. Зокрема, присутні детально обговорили питання економії у використанні бюджетних коштів; призначення соціальних виплат сім'ям, в складі яких є діти віком 14 і старше років; формування спроможних мереж надання первинної медичної допомоги; здійснення контролю за проведенням поточних і капітальних ремонтів доріг у районі; співпрацю сільських рад та відділу освіти райдержадміністрації щодо функціонування закладів дошкільної освіти згідно чинного Закону України «Про освіту». Також під час наради, присутні ознайомились зі змінами у законодавстві щодо пільгового проїзду та розглянули перспективи створення об'єднаних територіальних громад на території району.
З усіх питань, що піднімались на нараді, прийнято відповідні рішення та надані доручення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8060-tttyyy#sigProGalleriaa4d2a01e2d
joomlamodniyportal.ru