Друк

21 квітня відбувся загальнообласний день благоустрою

.

Сьогодні, 21 квітня, на Житомирщині, зокрема й на території Новоград-Волинського району відбувся загальнообласний День благоустрою, який проходив у рамках традиційної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Цей захід було організовано Новоград-Волинською районною державною адміністрацією на виконання розпорядження голови облдержадміністрації Ігоря Гундича.
Санітарне прибирання території відбулося на районній ділянці узбіч автодороги Новоград-Волинський-Староконстантинів. Активну участь у акції взяли представники районної влади на чолі із першим заступником голови районної державної адміністрації Наталією Даниленко, працівники Новоград-Волинської райдержадміністрації, її структурних підрозділів, відділів і управлінь.Також до акції долучився голова Киківської сільської ради Юрій Процюк.
Дякуємо всім небайдужим, хто долучившись до цієї акції, зробив оточуюче довкілля рідного краю кращим і чистішим!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8055-21-kvitnya-vidbuvsya-zagalnooblasnij-den-blagoustroyu#sigProGalleriaf46956746b
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8055-21-kvitnya-vidbuvsya-zagalnooblasnij-den-blagoustroyu#sigProGalleria6b83269143
joomlamodniyportal.ru