Друк

103-й день народження відсвяткувала жителька Несолоні

.

Свій 103-й День народження відзначила жителька с.Несолонь – Ковальчук Лідія Гаврилівна.

Привітати найстаршу жительку району з її 103-річчям завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, начальник управління праці та соціального захисту райдержадміністрації Людмила Андрущенко, директор районного територіального центру соціального обслуговування Ніна Івасів. Щирими словами та добрими побажаннями вітали іменинницю. Здоров'я, достатку, добра, довгих років життя, поваги від людей та невичерпної життєвої енергії бажали гості ювілярці. А на знак пошани і згадку про цей знаменний день вручили цінні подарунки та квіти.
Багато випробувань припало на долю Лідії Гаврилівни. Це і Друга світова війна, і тяжкі повоєнні роки, і роки репресій та голодоморів. Пізніше були страшні втрати – довелося поховати сина та невістку. Та ювілярка не нарікає на долю. Навпаки, попри всі негаразди та випробування, любить життя. За що воно, певно, й віддячує їй взаємністю, даруючи многії літа.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7836-103-j-den-narodzhennya-vidsvyatkuvala-zhitelka-nesoloni#sigProGalleria9e33e9f7b4
joomlamodniyportal.ru