Друк

Професійне свято відзначили працівники сільського господарства

.

17 листопада у святковій залі міського Палацу культури ім.Лесі Українки відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Трудівників полів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, аграріїв вітали почесні гості свята - голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік, начальник управляння агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Ткачук, міський голова Віктор Весельський, секретар міської ради Олена Пономаренко.
Першим перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, який у своїй промові підвів річні підсумки роботи у сільськогосподарській галузі та привітав трудівників села з професійним святом.
Після чого з вітальним словом до присутніх звернувся очільник району Володимир Михнюк. Володимир Володимирович подякував аграріям за нелегку, але надзвичайно важливу працю, професіоналізм, значні досягнення у сільськогосподарській галузі та привітав усіх зі святом, за що ті, в свою чергу, віддячили запашним короваєм.
Також до привітань долучився голова районної ради. Дмитро Вікторович, привітавши присутніх у святковій залі, висловив переконання, що саме завдяки наполегливій праці у сільськогосподарській галузі буде зроблено вагомий внесок у стабілізацію економіки та розвиток нашої незалежної України.
Багато вітань та щирих побажань лунало того дня зі святкової сцени Палацу культури. Окрім очільників району, працівників сільського господарства привітав міський голова. Віктор Весельський побажав працівникам сільського господарства щедрих врожаїв, енергії, міцного здоров'я, щастя, добра та миру.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району та з нагоди свята кращих із кращих було відзначено грамотами управління агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації, дипломами, пам'ятними статуетками, Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації, Почесними грамотами районної ради.
У гарному святковому настрої проходило свято. Численних гостів розважали та радували своєю творчістю колективи та аматори народного мистецтва. Музичною окрасою свята стали неперевершені виступи народного аматорськгого хору районного Будинку культури с.Ярунь, Валентини Подкаури, Світлани Бобковської, Ангеліни Котвіцької, зразкового ансамблю бального танцю «Грація», народного аматорського хору «Броничани» Будинку культури с.Броницька Гута та народного аматорського ансамблю «Чарівниці» Будинку культури с.Пилиповичі.
Окрім того, у міському Палаці культури, кожен бажаючий міг відвідати спеціалізовану виставку сільськогосподарської продукції.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7726-svyatoselo#sigProGalleria94805f96da
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7726-svyatoselo#sigProGalleria28c877d8eb
joomlamodniyportal.ru