Друк

День студента у Яруні

.

Студентство у всі часи було символом соціальної активності та свободи.

Студентська молодь є найбільш динамічною частиною суспільства. Успіхи та здобутки студентів у навчанні, спорті, громадських справах – тому важливий доказ. Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям.
День студента – це свято студентів різних поколінь, факультетів і навчальних закладів.
Традиційно цей день святкується гучно й весело. Саме так було й цьогоріч. Демонструючи свої уміння і таланити, потужну енергію та молодечий запал, відсвяткували своє свято студенти технікуму землевпорядкування Житомирського національного агроекологічного університету. Святковий концерт відбувся у районному Будинку культури с.Ярунь. Програма була досить різноманітною і насиченою. Цікаві гумористичні сценки, запальні танці та неперевершені пісні радували присутніх у залі та дарували чудовий настрій. Серед почесних гостей свята – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та начальник відділу культури райдержадміністрації Лілія Бобровська.
Вітаючи студентів зі святом, Наталія Даниленко зазначила, що пишається тим, що свого часу вона також стала випускницею цього чудового закладу та побажала молоді наснаги у навчанні, нових здобутків й успіхів у всіх починаннях.
Тож нехай роки навчання будуть найкращими і найщасливішими для нашого студентства.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7721-den-studenta-u-yaruni#sigProGalleria1e6e75484a
joomlamodniyportal.ru