Друк

Відбулася нарада по безпеці руху

.

Засідання комісії по безпеці руху на автошляхах району провів заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік.

На порядок денний виносилися найактуальніші питання, серед яких: стан безпеки дорожнього руху в районі, порушення правил безпеки та недопущення аварійності на автодорозі «Васьковичі-Шепетівка» поблизу ЛВДС «Новоград-Волинський», стан роботи перевізників.
Під час обговорення питань порядку денного, присутні дійшли висновку, що, на жаль, наші дороги залишаються досить небезпечними. Водії, порушуючи правила дорожнього руху, ризикують життями безневинних людей. Тож задля врегулювання ситуації треба буде вжити всіх необхідних заходів. Такими є: встановлення переходів через автодорогу «Київ-Чоп», ремонт доріг та їх розчищення у зимовий період, створення певної диспетчерської служби на ЛВДС «Новоград-Волинський» задля урегулювання робочого процесу, що дозволить відвести бензовози із автодороги «Васьковичі-Шепетівка» у спеціальні місця очікування та ін. Окрім того було розглянуто питання щодо недобросовісного виконання обов'язків одним із перевізників району. Незважаючи на те, що на даного перевізника надійшло чимало скарг від мешканців району, він продовжує ігнорувати ситуацію. Тож незабаром із ним буде розірвано трудові відносини.
Підсумками та окресленими задачами, над розв'язанням яких уже розпочато роботу було завершено нараду.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7711-vidbulasya-narada-po-bezpetsi-rukhu#sigProGalleria4b0fa7dd5e
joomlamodniyportal.ru