Друк

Нарада з питань співфінансування медичної галузі

.

Відбулася нарада з питань фінансуванняі медичної галузі району.

На порядок денний виносилося два важливі питання:
- стан співфінансування спільних комунальних закладів вторинного рівня медичної допомоги за 2017 рік та напрацювання механізмів подальшого співфінансування;
- стан співфінансування КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району» та напрацювання механізмів подальшої співпраці ОТГ з КЗ «ЦПМСД Новоград-Волинського району» у світлі майбутньої медичної реформи.
Серед присутніх: керівництво району та міста, голови ОТГ, головні лікарі лікувально-профілактичних закладів. Питання охорони здоров'я мешканців району, подальше співфінансування лікувально-профілактичних закладів, умови роботи медичного персоналу та оплата їх праці – про все це йшлося на нараді. Також було обговорено стратегію розвитку медичної галузі на наступний рік та окреслено першочергові проблемні питання, які вимагають негайного розв'язання. Отож, окрім фінансування медичної галузі, керівництво району та міста погодилося на необхідності забезпечення молодих фахівців житлом та придбання нового медичного обладнання.
В ході конструктивного діалогу було досягнуто спільних рішень, серед яких – напрацювання дієвого стратегічного плану та подальше співфінансування медичних заклалів району, адже лише спільними зусиллями можна буде досягти розвитку та утримання даної сфери на належному рівні.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7708-narada-z-pitan-spivfinansuvannya-medichnoji-galuzi#sigProGalleriaa90e0355a5
joomlamodniyportal.ru