Друк

"Чорна" праця

.

12 жовтня відбувся черговий виїзд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення під керівництвом заступника голови райдержадміністрації, голови робочої групи Подіка А. В., за участю заступника начальника РУПСЗН Морозової О. О., Орепівського сільського голови Романюка С. В.

Рейд здійснено на території Орепівськоїї та Ярунської сільських рад. В результаті рейду у фізичних осіб - підприємців Нехай М. С. та Дмитренко Г. В. встановлено факт здійснення господарської діяльності по виготовленню деревного вугілля з використанням найманої праці за усною домовленістю (з пояснень працівників), що суперечить нормам трудового законодавства. При цьому робочій групі не було надано дозвільних документів на виробничу діяльність підприємцем Нехай М.С.
З приватними підприємцями проведено роз'яснювальну роботу з питань застосування трудового законодавства та запропоновано: надати дозвільні документи на вищезазначену діяльність, офіційно працевлаштувати працівників, здійснювати виробництво на законних підставах. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7641-chorna-pratsya#sigProGalleriac6a6978af9
joomlamodniyportal.ru