Друк

Свято у Піщеві

.

11 жовтня у Піщівському Будинку культури відбувся районий захід з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

На заході були присутні голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Михнюк В. В., начальник відділу культури райдержадміністрації Бобровська Л. М., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Морозова О. О. та Піщівський сільський голова Кравчук П. О.. Вони привітали усіх присутніх з наступаючими святами. Особлива увага була приділена родинам загиблих героїв, що захищали територіальну цілісність та суверенітет України.
Голова районної державної адміністрації вкотре подякував батькам, дружинам, рідним загиблих за виховання гідних патріотів України і наголосив, що районна влада завжди буде сприяти вирішенню проблем, які виникають у цих родинах. Після цього В. В. Михнюк вручив кожній родині загиблих подарункові набори.
За сприяння Піщівського сільського голови Кравчука П. О. відбувся концерт Поліського академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок», який привітав захисників України та жителів навколишніх сільських громад з наступаючими святами. Виступ колективу викликав неабиякий інтерес сільських жителів, які із захопленням та з великим задоволенням насолоджувалися українськими піснями та танцями.

Заходи з нагоди Дня захисника України у районі продовжуються.

Відділ культури райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7640-svyato-u-pishchevi#sigProGalleria7f7103da8f
joomlamodniyportal.ru