Друк

Відбулася нарада з представниками комунальних підприємств району

.

16 травня перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко провела нараду з представниками комунальних підприємств, щодо питання повернення коштів до Державного бюджету відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 року №300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Заступник начальника - начальник відділу соціальних виплат Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Максимчук, у своїй доповіді, детально роз'яснила присутнім про те, які саме зміни було зроблено. Зокрема, зміни було внесено до наступних документів:
- Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 "Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива";
- Постанова Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування";
- Постанова Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2016 р. № 534 "Деякі питання надання субсидій для відшкодування витрат на оплату послуги з централізованого опалення (теплопостачання) та послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення".
Під час наради було обговорено терміни подання актів розрахунку загального обсягу невикористаних сум субсидій та повернення коштів до державного бюджету, а також порядок нарахування та відшкодування субсидій. 

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru