Друк

Своє професійне свято відзначили медичні сестри

.

Медик – одна з найгуманніших професій на землі, але серед медиків, однією з найпочесніших та подеколи найважчих є професія медичної сестри.

У всі часи медичні сестри є образом милосердя. І, мабуть, не випадково, що важка місія медичної сестри здебільшого лягає на тендітні жіночі плечі. Бо саме жіноче чутливе серце, добрі руки та велике терпіння так необхідні у цій професії.
Медичні сестри завжди були і залишаються основною ланкою в системі охорони здоров'я. Словами вдячності про них відгукуються люди. Така вдячність і повага здобуті відданою та нелегкою працею. От і сьогодні, в актовій залі міськрай ТМО з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри зібралися численні гості, аби привітати та подякувати медичним сестрам за їх важку, але надзвичайно важливу працю.
Привітати з професійним святом медичних сестер на святковий захід завітала перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко. У своєму виступі Наталія Володимирівна від імені районної влади висловила щиру подяку медичним сестрам за чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я мешканців нашого району, та побажала успіхів, добробуту та людської вдячності. Після чого, за високий професіоналізм, успіхи в роботі та з нагоди свята вручила Почесні грамоти районної державної адміністрації та районної ради кращим медичним сестрам району.
Багато щирих вітань та подяк почули медичні працівники цього дня на свою адресу. А музичні виступи по-справжньому розважили гостей та подарували всім присутнім чудовий святковий настрій.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7382-dfgjkl-jhkl#sigProGalleriae64394ef62
joomlamodniyportal.ru