Друк

«І травень знову нагадав історію жахливих днів…»

.

9 травня у районному Будинку культури (с. Ярунь) відбувся урочистий захід, присвячений Дню пам'яті і примирення та 72-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Розпочався захід покладанням квітів до пам'ятника воїнам-односельчанам, де отець Сергій, настоятель Свято-Покровського храму с. Ярунь, відправив панахиду за полеглими воїнами. З привітаннями до односельчан звернувся сільський голова С. С. Жук та голова ветеранської організації Ярунської сільської ради Т. А. Петько. Світлу пам'ять полеглих солдатів вшанували хвилиною мовчання.
Музичним супроводом заходу стали виступи жіночої групи народного аматорського хорового колективу районному Будинку культури, дуету Оксани Осипчук та Тетяни Козир, Софії Цибульської, Ніни Конончук, Віктора Жука, та Ольги Осипчук.
Шановні ветерани, будьте з нами якомога довше. Нагадуйте нам, своїм внукам і правнукам, наскільки важливим є мир. Ми пам'ятаємо чого нам коштувала ця перемога. Ми пам'ятаємо усіх, хто заплатив за неї своїм життям. Ваш неоціненний подвиг вічно житиме в серцях майбутніх поколінь. З Днем пам'яті і примирення, з Днем Перемоги!

Директор РБК
О. В. Осипчук 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7380-i-traven-znovu-nagadav-istoriyu-zhakhlivikh-dniv#sigProGalleria3d0911a874
joomlamodniyportal.ru