Друк

«Вони боролись за свободу рідного краю»

.

5 травня у приміщенні Пилиповицької сільської бібліотеки проведено годину історії, присвячену Дню Перемоги.

До бібліотеки завітали учні Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, а саме: 27 учнів 4-го та 11-го класів, класний керівник Гарзель Тетяна Миколаївна та заступник з виховної роботи Дзюба Елла Володимирівна.
До інформаційної години оформлено книжкову вистаку «Вони боролись за свободу рідного краю», стенди з прізвищами та фотознімками полеглих у бою односельчан, відважних героїв рідного краю та тематичні папки, присвячені пам'яті Другої світової війни.
Бібліотекар Опанасюк Яна Володимирівна розповіла учням про воїнів-односельчан, про партизанські загони, які діяли на території села Пилиповичі та про подвиги земляків. Детально ознайомила з тематичними папками про партизанів-підпільників, що загинули під час боїв. Розповіла про місця захоронення партизанів учасників Другої світової війни та свідчення очевидців, продемонструвала перші друковані видання про наших земляків та військових. На завершення інформаційної години учні мали змогу підійти до експонатів, які знаходяться у бібліотеці та власноруч доторкнутися до історії.

Матеріал підготувала бібліотекар
Пилиповицької сільської бібліотеки
Яна Опанасюк 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7374-voni-borolis-za-svobodu-ridnogo-krayu#sigProGalleria52873da0a2
joomlamodniyportal.ru