Друк

У районі відзначили 72-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

.

9 травня біля Меморіалу Пам'яті, який знаходиться на території Новороманівської сільської ради, відбулися урочистості з нагоди 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, Новороманівський сільський голова Юрій Лосовський, ветерани нашого району на чолі з головою ветеранської організації Петром Фатенком, працівники Новоград-Волинської райдержадміністрації, її структурних підрозділів, відділів, управлінь, учнівська молодь та громадськість.
З урочистого покладання квітів до Меморіалу Пам'яті розпочався захід.
Зі словами щирої вдячності та привітаннями до ветеранів Другої світової війни та присутніх звернулися голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький та голова районної організації ветеранів Петро Фатенко. Миру, безхмарного неба, довгих років життя, міцного здоров'я, достатку та благополуччя побажали цього дня ветеранам.
В ході заходу, Ієрей Максим провів молебень за загиблими. Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам'ять полеглих у боях за перемогу.
Музичним супроводом заходу стали бездоганні виступи колективу «Ясени», Іванни Конончук та учнів Новороманівської загальноосвітньої школи.
Глибока шана і низький уклін Вам, дорогі наші ветерани, за Вашу мужність і звитягу, терпіння і героїзм! Зі святом!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru