Друк

Знову відвідали ветеранів війни

.

День Перемоги – день, який завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наших земляків та гіркий сум втрати за загиблими.

4 травня 2017 року видався щедрим на зворушливі зустрічі та спілкування з шановними ветеранами війни, які проживають на території Наталівської та Пилиповицької сільських рад. Перший заступник голови районної державної адміністраціїї Даниленко Н.В., начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрущенко Л.А. та директор територіального центру соціального обслуговування Івасів Н.Ф. привітали ветеранів вітальною листівкою та продуктовим набором.
У ході розмови, ветерани згадували нелегкі воєнні шляхи, своїх бойових друзів. Порушувалися питання надання державних соціальних гарантій та соціальних послуг ветеранам війни. Спілкуючись з ними стало зрозумілим, що всіх їх об'єднують не лише минулі спогади, життєва мудрість та майже однаковий вік, а душевна доброта, людяність та тепло, які випромінюють їхні обличчя.

За інформацією територіального ценру 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7370-znovu-vidvidali-veteraniv-vijni#sigProGalleria4951faf027
joomlamodniyportal.ru