Друк

Відбувся автопробіг до Дня Перемоги

.

Напередодні великого свята Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся традиційний автопробіг місцями бойової слави за маршрутом: м. Новоград-Волинський - Ярунь - Жолобне.

У акції взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, ветерани нашого району на чолі з головою ветеранської організації Петром Фатенком, Новоград-Волинська автошкола ТСОУ, яка щороку долучається до автопробігу та ПП "Петрук Б.М.", який цьогоріч забезпечив транспортом захід.
Біля Меморіального знаку „Танк «Беспощадний", що у м. Новоград-Волинський, відбулося урочисте відкриття автопробігу, мітинг та покладання квітів. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять тих, хто поліг у боях за перемогу.
Вирушивши у дорогу, учасники акції відвідали пам'ятні місця, що стосуються Другої світової війни. У кожному із населених пуктів, через які пролягав маршрут, відбувалися мітинги за участі місцевих жителів та школярів. Покладанням квітів до пам'ятників було вшановано світлу пам'ять полеглих. А у Жолобному, покладанням квітів до могили, учасники автопробігу вшанували пам'ять нашого земляка, загиблого учасника АТО Богдана Сахнюка. Після чого у Жолобненській школі відбувся святковий концерт для ветеранів.
Тож нехай урочистості на честь цієї знаменної дати вшанують ветеранів, зігріють їх серця, а молодь навчать цінувати Величний подвиг своїх пращурів, які ціною власного життя подарували нам мирне чисте небо і щасливе майбутнє.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7368-vidbuvsya-avtoprobig-do-dnya-peremogi#sigProGalleria08732496e7
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7368-vidbuvsya-avtoprobig-do-dnya-peremogi#sigProGalleriafe43bf2396
joomlamodniyportal.ru