Друк

Космічні фантазії

.

Космос – безмежна зірчаста долина,
Космос – загадок наповнений світ,
Космос – чудова і дивна країна,
Космос – це тайна, це безліч орбіт!

Космос вабить кожного своєю безмежністю і красою.
Кожна зірка – немов людина: якась яскрава , якась тьмяніша, всі вони схожі , але кожна горить по – своєму і випромінює неймовірне тепло. Все у космосі є таємничим і прекрасним. Кожна планета приховує в собі щось невідоме та цікаве.
19-20 квітня в м. Житомир, на базі обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулася обласна гуманітарна виставка-конкурс «Космічні фантазії». Команду від районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді представляли учні: Киянської ЗОШ І-ІІ ст., Гульської, Ярунської, Пилиповицької, Суслівської, Чижівської ЗОШ І-ІІІ ст., по напрямках: живопис; декоративний та художній розпис; ліплення; вироби з паперу; вироби з тканини, шкіри, ниток, хутра; космічна лялька; вироби з природного матеріалу. На конкурс-виставку прибули 21 делегація з 16 районів та 5 міст, більше 190 учасників. Наша команда здобула 4 загальнокомандне місце.

Вітаємо переможців:
І місце в секції «Ліплення» отримала вихованка РЦТСТУМ Кондратюк Світлана.
І місце в секції «Вироби з природного матеріалу» отримала учениця 7 класу Чижівської ЗОШ І-ІІІ ст. Масан Софія (керівник Ляхович З.М.)
ІІ місце в секції «Космічна лялька» отримала учениця 9 класу Гульської ЗОШ І-ІІІ ст. Гудіч Оксана (керівник Остапчук І.Г.)
ІІ місце в секції «Вироби з ниток, шкіри, хутра» отримала учениця 8 класу Суслівської ЗОШ І-ІІІ ст. Багинська Вікторія. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7356-kosmichni-fantaziji#sigProGalleriacfe6c93911
joomlamodniyportal.ru