Друк

«Соколята» на старті

.

Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») було проведено на базі Новороманівської ЗОШ I-III ступенів.

В змаганнях гри взяли участь команди Барвинівської, Гульської, Городницької, Новороманівської, Орепівської, Суслівської та Чижівської ЗОШ.
На відкритті учасників гри привітали директор Новороманівської ЗОШ Надієвець П.І. та представник міськвійськомату Воловик В.В. Головний суддя змагань – Горбовський В.П. оголосив порядок проведення змагань.
Школярі змагалсь в конкурсах: пісні і строю «Впоряд», знавців історії «Відун», медицини «Рятівник». Також змагались у стрільбі з пневматичної гвинтівки та долали смугу перешкод.
Показали найкращу підготовку і заслужено перемогла команда Городницької ЗОШ у складі: Шевчука Івана, Чернатевича Артема, Лопатюк Ірини, Радчук Аліни, Кучера Андрія, Клима Валентина, Марчука Анатолія, Яшина Владислава. Готувала команду читель предмету «Захист Вітчизни» Поліщук А.В.
Друге місце – у школярів Гульської ЗОШ (вчитель Шевчук Р.М.). Замкнула трійку призерів команда Барвинівської ЗОШ (читель Дмитренко В.С.).
Переможців і призерів в особистих змаганнях зі стрільби серед юнаків та дівчат і у загальному заліку нагороджено грамотами районно-міської організації ТСОУ (голова Бучинський Д.О.).
Побажаємо команді Городницької ЗОШ успіхів в обласних стартах.  

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7349-sokolyata-na-starti#sigProGalleriaacf370d490
joomlamodniyportal.ru