Друк

У районі відбулися заходи з нагоди 31-ї річниці аварії на ЧАЕС

.

26 квітня у Суслівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся захід приурочений 31 річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

У заході взяли участь: голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, голова районної ради Дмитро Рудницький, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС та їх сім'ї, посадові особи органів місцевого самоврядування, громадськість.
Першим до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк. У своєму виступі Володимир Володимирович згадав про неоціненний подвиг ліквідаторів, окреслив проблеми сьогодення, які є наслідком Чорнобильської катастрофи та побажав всім мешканцям району, а особливо людям, доля яких так чи інакше пов'язана з аварією на Чорнобильській АЕС, мирного неба, здоров'я та благополуччя. Після чого відзначив Подякою районної державної адміністрації учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Голова районної ради Дмитро Рудницький у своїй промові також подякував всім тим мужнім людям, які свого часу ціною власного здоров'я та життя захищали нас від підступного невидимого ворога – радіації, тим самим врятувавши від біди не лише Україну, але й увесь світ.
Також зі щирими словами до ліквідаторів та всіх присутніх гостей звернулися: голова міськрайонного громадського об'єднання «Спілка-Чорнобиль» Ярослав Співак, Суслівський сільський голова Ігор Голуб, керівник районної організації ветеранів Петро Фатенко та голова Суслівскої спілки ветеранів Павло Кухарський.
Протягом усього заходу, офіційні виступи гостей гармонічно чередували талановиті номери художньої самодіяльності школярів Суслівської ЗОШ, фольклорного колективу «Білі голубки» та Петра Фатенка.
Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам'ять загиблих під час катастрофи на ЧАЕС. Після чого очільники району вшанували пам'ять, покладанням квітів, місцевого героя - бійця АТО Акі Камбарова.
Також цього дня керівництво району прийняло участь у міських заходах приурочених черговій річниці аварії на Чорнобильській АЕС. Пройшовши по центральній вулиці міста урочистою ходою, учасники мітингу поклали квіти до Меморіалу загиблим від наслідків Чорнобильської катастрофи.
Всі ми розуміємо, що відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми повинні з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках попередників і робити все можливе, аби подібне не повторилося ніколи.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7346-u-rajoni-vidznachili-31-u-richnitsyu-avariji-na-chaes#sigProGalleria26655a00af
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7346-u-rajoni-vidznachili-31-u-richnitsyu-avariji-na-chaes#sigProGalleria3be6078b01
joomlamodniyportal.ru