Друк

Серця людей відкриті для добрих справ

.

Великдень – найбільше християнське свято.

Свято перемоги добра над злом, життя над смертю. Саме в такі дні серця людей відкриті, як ніколи, для добрих вчинків. Це свято входить у кожну домівку, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає.
На передодні Пасхальних свят, за доброю традицією, начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, директор та працівники територіального центру відвідали та привітати громадян похилого віку та інвалідів за місцем їх проживання. Передали запашні пасочки та продукти харчування 750 громадянам, якими опікується територіальний центр.
Безперечно, це свято було б скромніше, якби не благодійність наших спонсорів. Ми щиро вдячні за вагому підтримку керівнику ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», приватним підприємцям міста та району, депутатам обласної та районної рад.
Соціальні робітники територіального центру приклали всіх зусиль щоб наші підопічні зустріли велике свято Великодня в чистих оселях. Надали допомогу в благоустрої житлових приміщень та дворів.
Мешканці Лебедівського відділення стаціонарного догляду також не залишилися без уваги. Кожен з них отримав пасочку та солодощі.
Територіальний центр щиро вітає всіх зі святом світлого Христового Воскресіння і висловлюємо подяку за взаєморозуміння та підтримку всім небайдужим.

За інформацією територіального центру  

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7338-sertsya-lyudej-vidkriti-dlya-dobrikh-sprav#sigProGalleria8253228952
joomlamodniyportal.ru