Друк

«Жінка у житті та творчості Т.Г.Шевченка»

.

9 березня 2017 року в с.Ярунь відділенням денного перебування територіального центру проведено літературно-мистецький захід «Жінка у житті та творчості Т.Г.Шевченка» з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру та Дня народження Т.Г.Шевченка.

Зібрання відбулось в колі прихильниць творчості геніального поета. Це найкраща нагода привітати жінок зі святом весни, а також задовольнити існуючий інтерес до життєвого і творчого шляху великого мистецького генiя.
Тарас Григорович Шевченко, будучи чутливою натурою, як і кожен поет, художник, закохувався часто. Хто ж вони були, ті музи, які надихали поета, давали йому відраду чи навівали смуток, які любили його, яких любив він? Ця тема червоною ниткою пройшла крізь усе свято. Присутні виявили не аби який інтерес до долі і творчості видатного Кобзаря. Читали вірші, згадували цікаві моменти з біографії Шевченка. Самою активною учасницею заходу стала голова ветеранської організації Петько Тетяна Аркадіївна.
Вітальні слова на адресу присутніх жінок з нагоди свята лунали від завідувача відділення денного перебування Мільчинської Л.А., фахівця із соціальної роботи Бойко В.В., психолога Рай Ю.В, медичної сестри Кириленко С.В.
Гості пригощалися солодощами та ділилися враженнями про зустріч. В такій теплій атмосфері за цікавою розмовою швидко пройшов час.
На згадку про зустріч кожній жінці працівники відділення подарували власноруч виготовлені святкові вітальні листівки.

Директор теритріального центру Івасів Н.Ф. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7218-zhinka-u-zhitti-ta-tvorchosti-t-g-shevchenka#sigProGalleriaee0f0356ed
joomlamodniyportal.ru