Друк

«Афганська війна очима сьогодення»

.

15 лютого 2017 року у приміщенні Пилиповицької сільської бібліотеки проведено інформаційну годину, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На захід були запрошені учні Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. 5-го та 7-го класів, заступник з виховної роботи Дзюба Елла Володимирівна, педагог-організатор Кочубей Світлана Олександрівна та вчитель трудового навчання Шпунтов Віктор Олександрович.
Інформаційну годину розпочала пісня «Афганский ветер», присвячена воїнам-афганцям. Бібліотекар Опанасюк Яна Володимирівна розповіла учням про афганську війну, яка тривала з 25 грудня 1979 року до 15 лютого 1989 року. Під час розповіді на моніторі транслювалися відео бойових дій на території Афганістану. Всіх тих, хто віддав своє життя на чужій війні, вшанували хвилиною мовчання. На завершення заходу бібліотекар ознайомила присутніх з літературою про військових миротворців. Також було ознайомлено з матеріалами папок-досьє, у яких зібрано свідчення очевидців і статті з місцевих газет про наших земляків, які брали участь у бойових діях на території інших держав.

Матеріал підготувала
бібліотекар с. Пилиповичі
Яна Опанасюк 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7155-afganska-vijna-ochima-sogodennya#sigProGalleriadb27c9417b
joomlamodniyportal.ru