Друк

ДЕТІНІЗАЦІЯ БІЗНЕСУ ТА ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

.

Сьогодні, 2 лютого, на виконання розпорядження голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Володимира Михнюка, відбувся виїзд робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Метою діяльності групи є детінізація доходів та відносин у сфері зайнятості населення, захисту прав громадян, пов'язаних з легалізацією трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками.
В роботі групи взяли участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, заступник начальника РУПСЗН Оксана Морозова, головний державний інспектор Управління Держпраці у Житомирській області Тетяна Захарова та представник поліції – старший дільничий офіцер Віталій Лебіга.
Рейди здійснено на території 4-х сільських рад, зокрема: Косенівська, Середньодережнянська, Повчинська та Суховільська сільські ради.
У результаті рейду на території Суховільської сільської ради встановлено факт використання найманої праці приватним підприємцем Юрієм Войковським. Громадянка Ірина Главацька здійснювала торгівлю без оформлення трудових відносин.
Також було встановлено факт використання нелегальної праці у с. Велика Деражня - Євдокія Пришва здійснювала діяльність без належного оформлення трудових відносин.
Головною метою робочої групи є профілактичні заходи, з метою запобігання фактів використання нелегальної праці в районі.

Голова робочої групи,
заступник голови райдержадміністрації
Андрій Подік 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7115-123456746566853532#sigProGalleria025d76ac69
joomlamodniyportal.ru