Друк

Вручено ключі від будинку

.

Однією із найактуальніших проблем сьогодення є забезпечення громадян України житлом.

Особливе занепокоєння викликають випадки, коли під загрозою поповнити ряди безхатченків опиняється одна із найбільш вразливих категорій осіб, таких як діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Саме держава, як головний гарант забезпечення прав дітей, повинна проявити турботу про них, як у сфері дотримання житлових прав, так і в створенні умов для їх повноцінного життя та розвитку.
Тому в районі реалізовується регіональна (комплексна) цільова Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа 2013-2017 роки.
Саме завдяки цій програмі та відмінній роботі районного керівництва, сьогодні й сталася ще одна визначна подія. У мальовничому селі Нова Романівка на Щедрий та Багатий вечір відбулася церемонія вручення ключів від будинку. Придбане житло було передане особі з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування Василю Семенчуку. Привітати хлопця та передати йому ключі від господи приїхали почесні гості - голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький та Новороманівський сільський голова Юрій Лосовський.
Спілкуючись із новоселом, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк побажав радості, достатку та щастя. Натомість, Василь подякував керівництву району за сприяння в отриманні власного житла.
Висловлюємо щирі сподівання, що в новому помешканні новоселів чекатимуть лише щасливі дні!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7073-vrucheno-klyuchi-vid-budinku#sigProGalleriaa7e68db80a
joomlamodniyportal.ru