Друк

Першим у районі народився хлопчик

.

Знаменна подія сталася у районі.

Народився його перший житель 2017 року. Щасливою мамою стала мешканка смт. Городниця, куди дівчина переїхала із Росії після одруження.
21-річна Анастасія Степченко народила справжнього богатиря. Малюк з'явився на світ 4 січня о 7.45 в пологовому відділенні Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об'єднання. Іллюша (так мама вже назвала хлопчика) народився з вагою 3550 та 56 см на зріст.
Привітати молоду породіллю з первістком до відділення завітали поважні гості – голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, завідувач сектору охорони здоров'я Тетяна Гусєва, головний лікар міськрай ТМО Василь Борис.
Анастасія і її маленький синочок від керівництва району отримали щедрі подарунки – побутову техніку, іграшки, солодощі та квіти.
Від імені райдержадміністрації ще раз вітаємо Анастасію Степченко з народженням синочка і бажаємо мамі та дитині міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, добробуту.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7060-pershim-u-rajoni-narodivsya-khlopchik#sigProGalleriae59665a6bc
joomlamodniyportal.ru