Друк

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

.

24 листопада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.

На порядку денному розглядалися численні питання. Серед яких: питання надання згоди органу опіки та піклування райдержадміністрації на відрахування з числа студентів Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму неповнолітніх; про доцільність повернення малолітньої дитини з обласного спеціалізованого будинку дитини Житомирської обласної ради в біологічну сім'ю; про визначення днів та годин побачень батьків з дітьми; про визначення місця проживання дітей та інші важливі питання.
У роботі комісії взяли участь сільський та селищний голови, представник промислово-економічного технікуму, які в ході розгляду питань порядку денного, надавали характеристики та достовірну інформацію про своїх односельчан та підопічних.
На засіданні члени комісії детально обговорили кожне окреме питання, після чого висловили свої рекомендації та попередження.
За результатами комісії прийняті відповідні рішення, кожне з яких переслідує одну єдину мету – захист прав і законних інтересів дітей.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru