Друк

Людська пам'ять не старіє з роками

.

Перші травневі дні у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району видалися багатими на зустрічі, привітання та святкові заходи.

Для ветеранів війни та праці велике значення має душевний спокій, усвідомлення того, що робиться все можливе аби кожен був оточений увагою і турботою. Соціальні робітники, приклавши немало зусиль, допомогли підготувати помешкання поважних громадян району до Великодніх свят та Дня перемоги. З нагоди Великодня та напередодні Дня перемоги директор та працівники територіального центру відвідали та привітали ветеранів війни та праці району за місцем їх проживання. За підтримки керівника ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», приватних підприємців міста та району, депутатів обласної ради всі 600 одиноких району отримали Великодні пасочки. Крім того 63 ветеранам війни вручено продуктові набори, придбані територіальним центром.

Ветеранам війни та учасникам антитерористичної операції на сході України, які проживають на території Городницької селищної ради, за фінансової підтримки депутата обласної ради Мельника В.С., проведено урочистий захід «Тихі зорі вічної пам'яті» з організацією святкового столу та концертною програмою за участю художнього колективу Городницького Будинку культури, жіночої вокальної групи «Берегиня», шкільної молоді та діток-дошкільнят.

6 травня, з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, у Лебедівському відділенні стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання, де проживає 16 ветеранів війни, відбувся День відкритих дверей.

Всі заходи проходили за активної участі першого заступника голови районної державної адміністрації Даниленко Н.В., селищного та сільських голів та начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрущенко Л.А.

Жива людська пам'ять не старіє з роками, не тьмяніє. І поки існуватиме наш рід – існуватиме і пам'ять, бо без неї немає у нас майбутнього.

Директор терцентру Н.Ф.Івасів

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6471-lyudska-pam-yat-ne-starie-z-rokami#sigProGalleria11edfc9028
joomlamodniyportal.ru