Друк

Працювала комісія з питань захисту прав дитини

.

28 квітня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Новоград-Волинської районної державної адміністрації.

Під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації, заступника голови комісії Наталії Даниленко, комісією було розглянуто наступні питання:

1. Про надання висновку органу опіки тапіклування Новоград-Волинської райдержадміністрацїї про визначення місця проживання малолітньої дитини В., 2009 року народження (с. Наталівка), з одним із батьків.

2. Про надання висновку органу опіки та піклування Новоград-Волинської районної державної адміністрації про визначення місця проживання малолітніх дітей Ю., 2009 року народження та О., 2012 р.н., з їх батьком.

3. Про надання висновку органу опіки та піклування райдержадміністрації про доцільність позбавлення батьківських прав гр. О., 1976 року народження, жителя с. Сусли відносно дочки Д., 2000 року народження.

4. Про визначення днів та годин побачень гр. В., 1982 року народження, жителя с. Сусли зі своїми дітьми А., 2004 року народження, та І., 2012 року народження.

5. Про стан виконання батьківських обов'язків гр. М., 1983 р.н., відносно дитини М., 2006 р.н.

6. Про розгляд листа адміністрації Комунального закладу „Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району" щодо доцільності оформлення в будинок дитини новонародженої дитини гр. Н., (с. Велика Горбаша).

Членами комісії було детально розглянуте кожне питання та заслухані всі сторони, в результаті чого були прийняті відповідні рашення.

Сектор інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6428-ditu28042016#sigProGalleria9213c4c3b8
joomlamodniyportal.ru