Друк

Засідання координаційної ради з питань організації здійснення шефства над військовими частинами

.

6 квітня відбулося перше засідання координаційної ради при Новоград-Волинській райдержадміністрації з організації шефства над військовими частинами В2731 та В2803.

Участь у раді взяли голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, міський голова Віктор Весельський, голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський, Баранівський міський голова Анатолій Душко, голова Романівської райдержадміністрації Олексій Капуніс, голова Романівської районної ради Олександр Кондратюк, голова Червоноармійської райдержадміністрації Віктор Байда, керівник апарату Черняхівської райдержадміністрації Ольга Чайковська, члени координаційної ради, а також представники військових частин: Юрій Скорик (т.в.о. заступника командира 30 ОМБР по роботі з особовим складом) та Олексій Міцула – т.в.о. заступника командира 54 ОМБР.

На засіданні було обговорено основні завдання та організацію роботи координаційної ради, зокрема, порядок виділення та використання бюджетних коштів, матеріально-технічних засобів військовим частинами В2731 та В2803. Члени ради акцентували увагу на необхідності посиленого контролю за використанням переданих в рамках шефської допомоги матеріальних ресурсів військовим частинам.

По завершенні Володимир Михнюк наголосив на тому, що співпраця повинна бути організована з підшефними військовими частинами саме через координаційну раду, а також налагоджена з ними ефективна комунікація. "З мудрим підходом до цієї справи, яка сьогодні як ніколи на часі, впевнений, що спільно ми досягнемо бажаного результату", - додав він.

 

Довідково: 11 лютого 2016 року Президент України підписав Указ №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройним Силам України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України». На виконання цього Указу, розпорядженням голови райдержадміністрації №112 від 23.02.2016 в Новоград-Волинському районі створена координаційна рада з організації шефства над військовими частинами – польова пошта В2731(30 окрема механізована бригада) та В2803 (54 розвідувальний батальйон).

Згідно з Указом Президента України від 11.02.2016 № 44 та відповідно до доручення голови облдержадміністрації:

Військова частина – польова пошта В2731 (м. Новоград-Волинський) – закріплюється за Новоград-Волинською райдержадміністрацією, Баранівською, Романівською райдержадміністрації, Баранівською міською радою;

Військова частина – польова пошта В2803 (м. Новоград-Волинський) – закріплюється за Новоград-Волинською райдержадміністрацією, Червоноармійською, Черняхівською райдержадміністрацією.

 

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru