Друк

Про поточні справи та плани на майбутнє Городницької громади

.

25 березня у загальних зборах громадян в Городниці участь взяли голова райдержадміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький.

Селищний голова Іван Онищук розповів про проведену роботу та плани на майбутнє. Звичайно ж Городницька селищна рада має багато як досягнень, так і проблем які необхідно вирішити.
- На території селищної ради функціонує одна з найбільших шкіл району, яка завжди займає призові місця в олімпіадах завдяки хорошому колективу, що дає дітям потужну базу знань. Процвітають також два дитячих садочки, відвідують які майже 200 дітей. Існує проблема з освітленням: через різкі перепади напруги постійно горять лампочки. В Будинку культури плануємо провести ремонт, а на другому поверсі створюємо музей. Хочеться також згадати питання децентралізації. Ви всі знаєте, що це необхідний для нас процес і я - його прихильник. Думаю ми б давно вже об'єдналися, якби все ж погодилася приєднатися до нас Броницька Гута та Кленова, які активно виступають проти.
Ви знаєте, я завжди відкритий до діалогу і приймаю в будь який день, готовий вислухати вас не тільки на зборах та вирішити проблеми, що вас хвилюють. Я дякую за співпрацю і вашу підтримку. Також хотілося б подякувати депутатам районної ради, що завжди допомагають та реагують на всі звернення, ми вам дуже вдячні! – виступив Іван Анатолійович

Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк подякував за хорошу роботу: «Приємно, що звіт селищного голови є, значить робота проводиться, і судячи з ваших слів, досить плідна, але хочу звернутися до жителів і нагадати - «один в полі не воїн», робота має проводитися спільно, не чекайте що хтось прийде і зробить її за вас, нам дуже прикро що сьогодні тут так мало людей. Проблеми є, і їх потрібно вирішувати і на мою думку після процесу об'єднання вам стане набагато легше».

- Городниця - це вже потенційна громада, яка має все. Бракує тільки одного - повноважень які ви отримаєте об'єднавшись. Дякуємо Івану Анатолійовичу за тісну співпрацю, я завжди говорю, ми допомагаємо тим, хто сам хоче собі допомогти, а ваш селищний голова саме така людина, він завжди старається покращити стан громади і постійно розвивається. Керівники та депутати тут на своїх місцях і чітко виконують свою роботу, що дуже радує, дякуємо вам! – виступив голова районної ради Дмитро Рудницький.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru