Друк

Ліквідовано Жеребилівську ЗОШ І ступеня

.

З метою оптимізації мережі навчальних закладів району та забезпечення належного рівня освіти для дітей, 3 лютого на сесії районної ради було прийняте рішення про ліквідацію Жеребилівської школи.

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти райдержадміністрації Олександра Антипчука, рекомендацій постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку, з питань освіти, культури, охорони здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, депутати районної ради вирішили ліквідувати Жеребилівську ЗОШ І ступеня, згідно чинного законодавства.

Довідково: приміщення Жеребилівської школи є одним з найгірших серед навчальних закладів району (старий дерев'яний будинок). В чотирьох класах школи навчалося 10 дітей.

Крім того з 11 січня 2016 року працює шкільний автобус, який забезпечує підвезення дітей з села Жеребилівка в Піщівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій і будуть навчатися діти з ліквідованої школи.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6079-likvidovano-zherebilivsku-zosh-i-stupenya#sigProGalleria1ce73201ba
joomlamodniyportal.ru