Друк

Юрій Денисовець провів чергову нараду з питань підготовки, проведення та розвитку змагань «#Плічопліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Житомирщині

.

17 квітня під головуванням заступника начальника Житомирської ОВА Юрія Денисовця відбулася нарада з питань підготовки, проведення та  розвитку проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Також участь у нараді взяли директорка начальниця Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Житомирської ОВА Ірина Дембіцька, начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА Сергій Козловець, члени оргкомітету «Пліч-о-пліч».

«Я щиро радий, що протягом двох місяців змагань відбулося 2202 гри. Це свідчить про те, що всі зареєстровані команди взяли участь у змаганнях. Учасниками другого етапу стали 33,3 тисячі учнів, тобто кожен четвертий учень Житомирщини був залучений до участі в II етапі змагань», – зазначив Юрій Денисовець.

Під час наради учасники розглянули низку питань, зокрема: проведення IV етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Житомирщині. Обговорили формат ігор, місця проведення та інші організаційні аспекти. Також важливою темою стало висвітлення подій проєкту у засобах масової інформації та на платформах соціальних мереж. Планується розробка стратегії ефективної комунікації, щоб максимально залучити громадськість та забезпечити високий рівень інформування про події змагань.

«Ми маємо докласти всі можливі зусилля, щоб забезпечити безпеку дітей та створити максимально зручні умови для проведення змагань з усіх видів спорту. Важливо, щоб умови проведення змагань відповідали всім сучасним стандартам безпеки та комфорту. Необхідно ретельно перевірити устаткування та інвентар на кожному заході», – наголосив заступник начальника ОВА.

Нагадуємо, що 1 квітня розпочався ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

З сайту ЖОВА