Друк

Віталій Бунечко відвідав Звягельщину

.

Сьогодні начальник обласної адміністрації з робочим візитом завітав до ЦНАПу м. Звягель. Поспілкувався з представниками Національної поліції, Національної Гвардії та прикордонників, які здійснюють рекрутингову кампанію.

Цікавився кількістю охочих вступити до лав Гвардії та популярністю бригад серед жителів району.

Ще триває набір добровольців до підрозділів МВС. Всього буде сформовано вісім штурмових бригад:«Сталевий кордон» – бригада Державної прикордонної служби України;

«Червона калина» – до лав бригади вже увійшли герої, які брали участь у боях на Донеччині й Луганщині, обороняли Київ;

«Лють» – бригада Національної поліції України;

«Рубіж» – спрямована на те, щоб якомога швидше вийти на рубежі України;

«Спартан» – потужна штурмова бригада, обороняла Харків;

«Кара-Даг» – братиме участь у звільненні окупованого Криму;

«Бурелом» – бригада утилізації російських військових;

легендарна бригада «Азов» – бригада Національної гвардії України.

До кожної з них можна записатись в найближчому ЦНАПі або ж онлайн за посиланням https://storm.mvs.gov.ua/.

Разом з начальником ОВА начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, перший заступник начальника РВА Юрій Оханський та голова міської ради Микола Боровець говорили із спеціалістами рекрутингового пункту «Гвардії наступу». Там зустрілись з одним із добровольців з м. Звягель. Він планує поповнити лави прикордонників. Пояснив, що багато читав та шукав інформації по кожній з бригад, але саме ця найближча до душі. Наступний крок проходження співбесіди, на якій він отримає відповідь.

Віталій Бунечко: «Наголошу, що Звягельщина – це край великий військових звитяг, батьківщина захисників, які з покоління в покоління плекають свій бойовий досвід та традиції. Кожен з них своїм внутрішнім полум'ям та вірою в Перемогу щоденно веде боротьбу до повного очищення української землі від окупантів.

Українська держава потребує захисників з Поліського краю, які готові давати відсіч ворогу. Кожен, хто може долучитися до боротьби з окупантами, повинен це робити. Майбутній контрнаступ Сил оборони України разом з Гвардією наступу дозволить здобути довгоочікувану Перемогу!»