Друк

Начальника управління соціального захисту населення Новоград-Волинської РВА відзначили на обласному рівні

.

Сьогодні, 4 листопада, в переддень Дня працівників соціальної сфери область вітала кращих працівників соцсфери. 

Начальник управління соціального захисту населення Новоград-Волинської РВА Василь Ткачук отримав подяку від Житомирської обласної військової адміністрації.

«Сьогодні, перебуваючи на Романівщині, привітав працівників соціальної сфери Житомирщини з прийдешнім професійним святом. Наша область налічує майже 5 тисяч людей з великим серцем, справжніх професіоналів, що обрали для себе покликання щоденно допомагати та опікуватися родинами захисників та захисниць України, пенсіонерами, переселенцями та багатодітними сім’ями.   Повномасштабна війна перевернула з ніг на голову життя мільйонів людей і залишила безліч українців без усього – житла, роботи, рідного міста, а подекуди – без рідних. З перших найскладніших тижнів на поміч їм прийшли саме соціальні працівники, які в потрібну хвилину завжди були поруч, підтримували і вселяли віру в завтрашній день.

Окремою сторінкою життя наших соціальних служб є постійне надання гуманітарної допомоги, ліків та продуктових наборів для ЗСУ та родин переселенців. Від перших тижнів війни соціальні працівники об’єднувались у великі волонтерські штаби, які доправляли допомогу постраждалим українцям не тільки громадам Житомирщини, а й на Харківщині, Донеччині, Миколаївщині та інших областях.

Отже, працівники соціальної сфери у непростих життєвих ситуаціях стали неоціненною опорою для усіх нужденних. Попри усі труднощі, вони продовжують працювати на соціальному фронті та активно допомагати вимушеним переселенцям" – йдеться на сторінці начальника обласної військової адміністрації Віталія Бунечка.