Друк

Представлення заступника начальника РВА

.

31 жовтня 2022 року на щотижневій апаратній нараді начальник районної військової адміністрації Іван Туровський представив свого нового заступника Олега Зубовського.

 Іван Туровський привітав з призначенням Олега Валерійовича та побажав йому плідної роботи, успіхів в усіх починаннях, швидкої та легкої адаптації на новому місці.  Олег Валерійович буде координувати роботу таких відділів: відділ житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування, інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної роботи; відділ інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю, цифрового розвитку і цифровізації; архівний відділ.

Крім того, у своїй першій промові як заступник начальника РВА Олег Зубовський подякував за довіру. «Дуже радий знайомству з новим колективом, маю надію, що ми знайдемо спільну мову та разом будемо робити все можливе для розвитку Новоград-Волинського району. Обіцяю докласти максимум зусиль для розв'язання першочергових проблем життєдіяльності району», – наголосив новопризначений заступник.

Після того, за участю заступників начальника РВА, працівників апарату та керівників структурних підрозділів Новоград-Волинської районної військової адміністрації нарада продовжилась.

Обговорили план роботи на тиждень, прослухали звіт керівників окремих структурних підрозділів та апарату за вже проведену роботу.

Крім того, обговорили деякі нагальні питання, а саме:

  • щодо проєкту “пункти незламності”;

  • щодо максимальної економії електроенергії;

  • щодо освітнього процесу в районі.

За результатами наради начальник РВА дав відповідні доручення.