Друк

Привітали з Днем автомобіліста та дорожника

.

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський та голова районної ради Артур Загривий з нагоди професійного свята відзначили працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

 Неабияка відповідальність лежить на тих, хто сідає за кермо, займається виготовленням, обслуговуванням і ремонтом автомобільного транспорту та доріг, якими здійснюється його пересування. Це величезна відповідальність не тільки за своє власне життя, але і за життя пішоходів та пасажирів. Особливо зараз, коли у воєнний час кожен підприємець робить все можливе для наближення перемоги. Саме тому цього дня ми відзначаємо кожного, хто пов’язує своє життя з дорогою, адже дорога – це символ руху в майбутнє.

Очільники району вручили вітальні листи колективам ТОВ "Новоград-Волинські шляхи" в особі керівника Віталія Табалюка та ТОВ "Укр-Дор-Сервіс"в особі Юрія Гнітецького.

Крім того, Іван Йосипович побажав «Нехай ваша дорога буде гладкою і рівною, а на шляху нехай завжди горить «зелений». Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, подальшої успішної та безаварійної роботи, невичерпної енергії, нових досягнень. Нехай усі ваші дороги  ведуть до успіху.»

 

 
Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/30-novini/12760-pryvitaly-z-dnem-avtomobilista-ta-dorozhnyka#sigProGalleriaf0ff89bd46
joomlamodniyportal.ru