Друк

Соціальні квартири для переселенців

.

Сьогодні, 7 жовтня, начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко спільно з очільником Держмолодьжитло Сергієм Комнатним передали ключі від соціальних квартир.

Громадяни Маріуполя, Енергодару, Бахмуту, Соледару, Костянтинівки, Нової Каховки, Голої Пристані, Богданівки відтепер матимуть житло на Житомирщині.

Нове житло придбали за сприяння наших міжнародних партнерів, разом із Мінсоцполітики та Держмолодьжитла. За цією програмою на Житомирщині за 10 млн грн було облаштовано 8 квартир: шість у Новій Боровій, одна в Житомирі та одна у Новограді-Волинському.

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський завітав у гості до сім’ї Угнівенко, вони родом з м. Миколаївка Донецької області, а зараз зможуть повноцінно облаштувати свою домівку в м. Новоград-Волинський. Родина багатодітна, мають п’ятеро дітей отримали трикімнатну квартиру повністю мебльовану та облаштовану для життя.

«Сподіваюсь в цій квартирі ви зможете відчути себе як дома, затишно, щасливо, з дитячими посмішками та без страху за своє життя. Пам’ятайте ви завжди можете звернутись до нас за допомогою, ми сприятимемо у розв'язанні усіх ваших питань. Мирного нам усім неба»,– побажав Іван Йосипович.