Друк

8 та 9 жовтня вся Україна відзначає два професійних свята День юриста та День працівників санітарно-епідеміологічної служби

.

Напередодні начальник районної військової адміністрації Іван Туровський вручив вітальні листівки колективам та відзначив грамотами кращих працівників цих галузей.

Розпочав з колективу відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції апарату та юридичного відділу управління соціального захисту населення Новоград-Волинської РВА.

«Юридична сфера – одна із найважливіших складових у нашій роботі. Без юридичного супроводу не може працювати жодний процес, а ваша позиція щодо законності та доброчесності – це запорука ефективної роботи. Вітаю з прийдешнім професійним святом!»

Затим вітання приймали колективи управлінь ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний центр контрою та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України», відділ державної виконавчої служби та відділів державної реєстрації актів цивільного стану у Новоград-Волинському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

Усім бажали перш за все миру, плідної роботи, міцного здоров’я, поваги та розуміння від колег та всіх благ.